Ismerd meg a YANA mögött álló inspirációt.

A bőrápolás a szenvedélyem, hiszen a gyönyörű bőr magabiztos- ságot ad, és segít leküzdeni az akadályokat. Az IMAGE cégnél mindig is a bőregészség fokozásának új módszereit kutatjuk. Nálunk a középpontban az innováció áll, és folyamatosan keres- sük az új megoldásokat és új összetételeket, hogy segítsünk a bőrnek később öregedni, azaz:
Vajon mi lehet az ilyen, klinikailag is bizonyítottan hatásos, eredményorientált termékek mellett a következő fejlődési fok?
Engedjétek meg, hogy megosszam veletek az egyik legújabb termékünket, melynek neve: YANATM. Valóban forradalmi, maga- san koncentrált szépségital, mely segít a bőrnek visszaszerezni és megtartani fiatalos megjelenését. Hihetetlenül egyedülálló: a napi adag elfogyasztásával kiegészítheted bőrápolási rutinodat és a látható eredmények nagyon gyorsan jelentkeznek. A YANATM ízletes önmagában fogyasztva, de keverhető smoothie-hoz, teához, mocktailhoz. Szeretnélek meginvitálni benneteket arra az útra, melyen a valódi szépséget BELÜLRŐL élheted meg, szeret- ném nektek bemutatni az a 360 fokos egészséget biztosító megoldást, melynek neve: YANATM.

Ha a bőröd gyönyörű, akkor bátran nézel szembe a világgal és fáradhatatlanul dolgozol álmaid megvalósítá- sán. Mi minden nap a csodás bőrért dolgozunk, és most egy új módszer kínálunk a megvalósításához.

– JANNA RONERT,
az IMAGE Skincare alapítója és vezetője