Az vagy, amit megiszol!

– a bőrápolás legegyszerűbb leghatékonyabb módja: naponta két narancsízű korty-

Nyáron mindent könnyedebben veszünk. A ragyogó napsütés, a szabadság közeledte, a langyos szellő, koktélozás a szabad ég alatt – azaz a nyári életérzés alaposan lelazít. Sajnos ez a lazaság többnyire az arcápolási rutinunkra is kiterjed. Ugye ismerős az érzés, amikor rádöbbenünk, hogy a nyaralásra magunkkal vitt arcápolókat csak hébe-hóba használtuk?! Pedig éppen ebben az időszakban kellene alaposabban ápolni a bőrünket, mivel a szél és a klóros víz szárító hatása, az UV sugárzás, a magas hőmérséklet folytán nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint máskor. Még úgy is extra törődésre lenne szüksége bőrünknek, ha a szokásos módon szorgosan ápolnánk.

Gyorsan, valami finomat!

Szerencsére akad egy igazán egyszerű és kellemes módja annak, hogy megőrizzük a bőr ragyogását és fokozzuk a rugalmasságát, kisimítsuk a ráncait – még a legnagyobb nyári lazulás közepette is! Yana kollagén italnak hívják és bizonyítottan varázsitalként hat, mivel kivételesen magas koncentrációban tartalmaz a bőr számára szépségelixírként ható összetevőket.  A benne található hidrolizált bioaktív kollagén peptidek lassítják a kollagénvesztést, csökkentik a ráncok mélységét, növelik a rugalmasságot és emelik a bőr hidratáltsági szintjét. Ceramidok járulnak hozzá a bőr feszességéhez, a C-vitamin a kollagén képződéséhez elengedhetetlen, a biotin erősíti a bőrt, bio acai gyümölcs, bio gránátalma és zöld tea levél kivonatai pedig megkötik a szabadgyököket.
Az vagy, amit megeszel – tartja a mondás, a tapasztalat pedig azt mutatja, bőrünk állapota meglepően gyorsan tükrözi a szervezetbe juttatott, számára hasznos tápanyagokat – úgy is, ha megisszuk őket.

Tények számokban

Ha elkezdünk használni egy bőrápolót, azt mindig azzal a reménnyel tesszük, hogy az eredménye hamar láthatóvá válik. Azonban a krémek esetében ez nem ilyen egyszerű, minimum egy 28 napos ciklust ki kell várnunk, mialatt bőrsejtjeink lecserélődnek, megújulnak, ám a legtöbb esetben még ennél is hosszabb távon fejtik ki hatásukat. Nem így a Yana! A kellemes, citrusízű kollagénital, amely az amerikai professzionális Image Skincare márka fejlesztése, már 1-2 hét alatt szemmel láthatóan javítja a bőr minőségét, 3 hét után a bőr 15%-kal rugalmasabbá és 40%-kal hidratáltabbá válik, 1 hónap elteltével a ráncok nagymértékű, akár 63%-os csökkenését tapasztalhatjuk (klinikai mérésekkel igazolt eredmények)! Ha teszünk egy próbát a Yanával, a tükörképünk szebben beszél minden szónál.